Huawei Mate 30 çıkış zamanı şimdiden belli oldu!

Share

Huawei, P serisinin yeni modellerini yakın vakitte tanıttı. Hem de bu tanıtımın hemen peşinden P30 ve P30 Pro modelleri ülkemizde de ön siparişe çıktı. Şimdi, teknoloji devi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şimdi gözler Huawei Mate 30 modelinde.

Huawei ailesinin yeni modeli Mate 30 konusunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak şirket yetkilisi Bruce Li, Mate 30’un şu sıralar test2 evresinde olduğunu söyledi. Li, yeni Mate 30’un eylül veyahut ekim aylarında piyasaya sürüleceğini izah etti. Başka bir deyişle akıllı telefonun testleri daha beş ila altı ay arasında devam edecek.

Aslında bu Mate 30 için şaşırtan bir haber değil. Yeni akıllı telefonun 2019’un ikinci yarısından önce gelmesi beklenmiyordu. Ancak, bu izahın yetkili bir isim tarafından bu kadar erken vakitte izah etmesi oldukça şaşırttı.

Huawei Mate 30 çıkan söylentilerine göre gücünü 7 nm’lik Kirin 985 işlemciden alacak. Ancak, şu an için net bir bilgi yok.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...