Redmi Note 7 Türkiye fiyatı belli oldu

Share

Redmi Note 7 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu.

Çift kamerası ve parmak izi sensörü ile dikkat çeken Redmi Note 7 Pro Türkiye fiyatı izah etti. Yeni akıllı telefon ülkemizde 1999 TL’den alıcı bulacak. Tabi bu 4 GİGABYTE RAM ve 64 GİGABYTE depolama alanına sahip Redmi Note 7’nin fiyatı. 128 GİGABYTE’lik sürümün fiyatı ise 2349 TL. Yeni akıllı telefon ülkemizde 29 Mart‘ta satışa çıkacak.

Redmi Note 7 özellikleri

Gücünü Snapdragon 660 işlemciden alan model, 4 GİGABYTE RAM ve 64 GİGABYTE/128 GİGABYTE depolama alanı ile geliyor. Ayrı olarak yeni akıllı telefonda bulunan microSD kart desteği ile bu belleği artırmak olası.

Kamera tarafında 48 megapiksellik Sony IMX586 sensörünün görev aldığı telefonun ikinci kamerası ise 5 megapiksel çözünürlüğe sahip. Akıllı telefonun öndeki kamerası ise 13 megapiksel. Redmi Note 7 modelinde 4000 mAh kapasiteli bir bataryanın kullanıldığını da anımsatalım.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...