Apple, AirPower’ı iptal etti

Share

Çıkış tarihi ve özellikleri ile sık sık gündeme gelen kablosuz şarj aleti Apple AirPower, yeni bir gelişmeyle tekrardan gündeme geldi. Yeni gelişme ne yazık ki öncekiler gibi umut verici değil. AirPower ile ilgili bugüne kadar çok az izah yapan Apple, mevzubahis alet hakkında şok edici bir açıklama yaptı.

Apple AirPower, pek çok kullanıcı tarafından uzun müddettir bekleniyordu. Bunun en büyük nedenlerinden birisi, aynı anda üç cihazı kablosuz olarak şarj edebileceğine yönelik söylentilerdi. Bu sayede iPhone, AirPods ve Apple Watch sahipleri tek bir kablosuz şarj cihazıyla üç cihazı da şarj etme olanağına sahip olacaktı. Ancak Apple tarafından yapılan yeni açıklamaya göre, şirket AirPower imalatından vazgeçti.

“Çok gayret harcadıktan sonra AirPower’ın yüksek beklentimizi karşılayamayacağını anlayıp, bu projeyi iptal etmeye karar verdik. Bu lansmanı dört gözle bekleyen müşterilerimizden özür dileriz. Hala geleceğin kablosuz olduğuna inanıyoruz.” şeklinde açıklama yapan şirket, bu projeyi iptal ettiklerini de duyurmuş oldu. Eylül 2017 tarihinde ilk ilanı yapılan AirPower, aradan geçen müddette pek çok sorunla karşılaşmıştı.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...