LeBron, takım arkadaşlarından memnun değil

Share

Los Angeles Lakers‘ın şarampole yuvarlanan sezonunda son yaklaşırken NBA medyası ve kamuoyu yanlış giden her şeyi öğrenmeye başladı.

En önemli sorunlardan biri LeBron James’in genç takım arkadaşlarıyla kötü ilişkisiymiş.

ESPN.com‘ın LeBron muhabiri Dave McMenamin’e göre takımdan bir kaynak LeBron’un takasın son günü öncesinde de genç takım arkadaşlarından memnun olmadığı bilgisini verdi.

McMenamin’in verdiği bilgiye göre Lakers, 23 Şubat 2019’da takas dönemi geçtikten sonra genç oyuncularının çoğunun LeBron’un beden diliyle ilgili şikayetlerini dile getirdiği bir takım toplantısı yaptı.

LeBron da toplantı sırasında takıma her zaman odaklı olmadığını itiraf edip durumu düzeltmek istediğini söylese de toplantıdan sonra kenarda daha olumlu gözüktükleri Memphis Grizzlies‘e karşı da kaybedildi.

Takımdan bir başka kaynak durumu şöyle özetledi: “Toplantının iyi geçmesi, 25 maç üst üste kazanacağımız anlamına gelmiyordu.”

Lakers sonuç getirmeyen toplantılar ve üst üste mağlubiyetlerin ardından LeBron’la ilk sezonunda altıncı kez üst üste playoff’ların dışında olacak.

eurohoops.net

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...