Joker filminin ilk fragmanı yayınlandı

Share

Marvel evreninde Avengers Endgame için geri sayım devam ederken, DC tarafından da yeni filmin fragmanı ve afişi yayınlandı. DC evreninin azılı kötülerinden Joker filmi fragmanı görücüye çıktı.

Joanquin Phoenix’i Joker rolünde gördüğümüz filmin afişi yakın vakitte filmin yönetmeni ve yazarı Todd Phillips tarafından paylaşıldı. Bugün ise Joker filmi fragmanı yayınlandı.

Batman’in azılı düşmanlarından biri olan Joker, bu filminde tek başına karşımıza çıkıyor. Filmin yayınlanan fragmanı öncelikle bize Phoenix’in yaşlı annesiyle ilgilendiği vakitleri gösteriyor. Suça sürüklenmeden öncesinde sokaklardaki mücadelesini gördüğümüz karakter, “Hayatımın bir trajedi olduğunu düşünüyordum. Şimdi ise bunun bir komedi olduğu farkındayım” diyor.

DC evreninin bağımsız filmi olan Joker’de karakterin psikopatik bir suçluya nasıl dönüştüğünü izleyeceğiz.

Filmde Joanquin Phoenix’e Robert de Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler gibi ehemmiyetli isimler eşlik ediyor.

Joker filmi, 4 Ekim 2019’da vizyona girecek.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...