Netflix’ten kullanıcılara zam bilgilendirmesi

Share

Sene başında abonelik fiyatlarının artacağını duyuran Netflix, zamlar için kullancılara haber göndermeye başladı. Netflix zamlarının ne vakit uygulanacağı belli oldu. Netflix zam izahı kullanıcılarını üzdü.

Son çıkan haberlere göre Netflix şu günlerde kullanıcıları zam ile ilgili bilgilendiriyor. Mayıs ayında uygulanmaya başlayacak olan zamlarla beraber kullanıcılar daha fazla fiyat ödemeye başlayacak.

Üç değişik kategoride azalık hizmeti sunan olan Netflix; tek kişilik Temel, iki kişilik Standart ve dört kişilik Özel paketiyle karşımıza çıkıyor.

Netflix zamları Temel Paket ile başlıyor. 8 dolarlık temel paket, mayıs ayının arından 9 dolar olarak satın alınmaya başlayacak. İki alette HD görüntü kalitesi sunan Standart Paket‘in 11 dolarlık ücreti ise artık 13 dolar olacak. Son olarak, dört alete kadar kullanım sunan Özel Paket‘e artık 16 dolar karşılığında abone olunabilecek.

Netflix yıllar içinde ücretini daimi olarak artırıyor. Bu ücret artışını ise popüler dizilerin lisans haklarıyla beraber özgün TV şovlarının ve filmlerinin ödemelerine bağlıyor.

Şu sıralar rakipleri artmaya başlayan Netflix’in bu zammı tehlikeli olarak değerlendiriliyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...