Lady Diana rolü Emma Corrin’in oldu

Share

Haftalardır The Crown dizisinde Lady Diana’yı kimin canlandıracağını konuşuyoruz. Netflix en doğru adayı bulmak için ilan bile çıkmıştı. Sonunda belli oldu, rol Emma Corrin’in.

“Kim bu Emma Corrin?” diye merak ediyorsunuzdur. Hakkında kapsamlı bir biyografi henüz yok. Belli ki yıldızı Lady Diana rolüyle parlayacak. Netflix, Lady Diana rolü çin hazırladığı ilanda genç, yetenekli ve keşfedilmeyi bekleyen bir aktris aradığından bahsetmişti. Corrin ile aradığını bulmuş.

“Emma muhteşem bir yetenek. Diana Spencer rolünün deneme çekimlerinde hepimizi büyülemeyi başardı. Sıradan bir genç kızken zamanın en ikonik kadını olarak tarihe geçen gerçek bir karakteri canlandıracak” diyor The Crown’un yaratıcısı Peter Morgan. Bakalım Lady Diana etkisi genç aktrisin kariyerine de aynı tılsımla yansıyacak mı? Merakla bekliyoruz.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...