Samsung Galaxy A20e tanıtıldı

Share

Samsung’un tertip ettiği etkinlikte kızaklı yapıdaki Galaxy A80’in yanı sıra tanıtımını gerçekleştirdiği bir diğer telefon Galaxy A20e oldu. Model isminden da anlaşılabileceği üzere bu alet Galaxy A80’in gerisinde kalıyor.

Gelin, şimdi 5.8 inç büyüklüğünde bir ekrana hane sahipliği yapan ve hemen hemen çerçevesiz olan tasarımı ile kompakt bir yapı sunan telefonun ayrıntılarına: Galaxy A20e özellikleri ve tasarımı gibi merak edilenlere hep beraber göz atalım.

Infinity-V tasarımının kullanıldığı A20e’nin 5.8 inç büyüklüğündeki LCD ekranı 720×1560 piksel çözünürlük sunuyor. Ekranda yer alan damla çentiği, 8 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kameraya hane sahipliği yapıyor.

Exynos 7884’ten güç alan telefon, 3 GİGABYTE RAM ve 32 GİGABYTE depolama alanı ile geliyor. Tabi, microSD kart ile belleği 512 GİGABYTE’a kadar artırabilmeniz olası.

Aletin arka tarafında yer alan 13 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.9 ana kameraya, 5 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Ayrı olarak, arka tarafta bir parmak izi okuyucuya yer veriliyor.

3000 mAh’lık batarya beklentilerin altında olsa da, 15W hızlı şarj desteği sayesinde bataryayı kısa müddette doldurmak olası. Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile gelecek olan A20e’nin ücreti ve çıkış tarihi bilinmezliğini savunuyor.

Samsung Galaxy A20e çıkış tarihi ve ücreti daha izah etmedi.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...