WhasApp, rehbere kaydetmeden mesajlaşma başlatabilecek

Share

WhatsApp’da yeni bir konuşma başlatabilmek için, evvela bu kişiyi kılavuza kaydetmeniz gerekiyor. Tek bir ileti için bile olsa, ilk ileti için numarayı kılavuzunuza kaydetmek zorundasınız. Bu vaziyet neticeninde kılavuzunuz gereksiz dolu bir hal alabilir.

WhatsApp tarafından yayınlanan yeni güncelleme bu vaziyeti çok daha kolay bir hale getiriyor. Artık uygulama üzerinden dolaysız olarak numarayla müzakere başlatmanız veya kişinin WhatsApp kullanıp kullanmadığını kontrol faktörüz olası olacak!

Yeni bilhassa beraber müzakere başlatabilmek için kişiyi kılavuza kaydetmek zorunda olmayacaksınız. Ayrı olarak WhatsApp kullanıp kullanmadığını öğrenmek istediğiniz kişiyi de, dolaysız olarak uygulama üzerinden kontrol etme bahtına sahip olacaksınız. Yeni özellikten yararlanabilmek için uygulamayı en son sürüme güncellemeniz gerekiyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...