Chilling Adventures of Sabrina dizisi radarımızda!

Share

Netflix ile karşımıza çıkan ‘yeni dönem Sabrina’ bizi hem şaşırtacak hem de ürkütecek. Eskilerde kalan sevimli ve şapşal Sabrina’yı unutun. Artık karşımızda karanlık yolu seçmeye kararlı cesur bir Sabrina var. Üstelik dizinin ilk bölümünde bir katil ve bir kurban olduğunu sesimiz titreyerek fısıldamamız gerek…

Sabrina dizisinin ilk bölümü Sonbahar Ülkesi. Diziye de içinde bulunduğu atmosfere de bir hayli uymuş. Her günü Cadılar Bayramı’na benzeyen Greendale Kasabası’nda Sabrina’yı bir hayli ürkütücü maceralar bekliyor.

Öncelikle yarı ölümlü yarı cadı olması vesilesiyle 16. yaş gününde vaftiz olması ve Kara Lord’un kitabına adını yazması gerekiyor. Böylelikle fani yaşamından vazgeçip gece okuluna gidecek ve sihir dolu bir yaşamı tercih edecek. Fakat Sabrina her ne kadar sihirden hoşlansa da okulunu, arkadaşlarını ve tabii ki sevgilisi Harvey’i bırakmaya çok da hevesli değil. Hatta bu durum kendisine bir hayli acı veriyor.

chilling adventures of sabrina netflix ile ilgili görsel sonucu

Sabrina Spellman’ın maceralarını izlemeye doyamayacakmışız gibi bir his var içimizde. Bir saat çok uzun diyenlerdenseniz, Sabrina için pek de özenli bir izleyici değilsiniz belki de. Fakat bir saati az bulup hemen yeni bölüme geçmeyi iple çekiyorsanız bu büyülü atmosferin tadı damağınızda kalmış demektir.

Peki ya çizgi roman tadındaki jeneriğine ne demeli? Agresif çizimleri ürkütücü bir müzikle birleştirerek harika bir intro çıkarmışlar ortaya. True Detective 1. sezon jeneriğinin kulakları çınlasın, onu tahtından etmeye aday diyebiliriz.

chilling adventures of sabrina wallpaper ile ilgili görsel sonucu

Eski sevimli ve romantik-komedi tadındaki bir teenage dizisi olan Sabrina ile vedalaşıyoruz ve yolumuza ürkütücü maceralar peşinde koşan yeni Sabrina ile devam ediyoruz. Chilling Adventures of Sabrina bizden tam not almayı başardı.

chilling adventures of sabrina wallpaper ile ilgili görsel sonucu

Son olarak dizinin soundtrack albümünü bir iki cümleyle geçiştirmek yerine güzel ve uzunca bir yazıyı hak ettiğini düşündüğümüzden yakın zamanda yeni bir yazıda inceleyeceğimizi belirterek, sizlere iyi seyirler dileriz.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...