Star Wars 9’un ismi: The Rise of Skywalker

Share

Star Wars üçlemesinin son filminin nihayetinde isimi konuldu. Star Wars Celebration‘daki bir oturumda Lucasfilm, resmen Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi olarak adlandırılacak dokuzuncu filmin ilk fragmanını yayınladı.

Film JJ Abrams’ın yönetmenliğinde izleyicilerle buluşacak. Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi‘nde Mark Hamill, Carrie Fisher ile buluşacak. Carrie Fisher geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitirdiği için, kendisinin Star Wars: Güç Uyanıyor’da çekilen görselleri kullanılacak. Filmde ayrı olarak Billy Dee Williams, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd ve Anthony Daniels gibi ehemmiyetli isimler görev alacak. Ayrıca son sızıntılar Yıldız Savaşları’nın en kötü adamının da bu filmle beraber geri döneceğini işaret ediyor. Buna göre İmparator Palpatine filmle geri dönecek.

Skywalker’ın Yükselişi, bir müddetliğine göreceğimiz son Star Wars filmi olabilir. Disney, seriyi bu filmle birlikte bir müddet rafa kaldırmak istiyor. Disney’in CEO’su Bob Iger yaptığı izahta: “Şirketimiz Star Wars fanlarını yeterince doyurdu. Bir süre ara vermemiz gerekiyor.” diye konuştu.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...