‘İlk dans’ için en mükemmel 10 şarkı

Share

Yıllar geçse de o en mutlu günün anıları aklımızdan hiç silinmiyor. Zamanlı zamansız ayağımızla bir ritim tutmaya başlıyoruz, bir de bakmışız o şarkı… İlk dans şarkımız… Yüzümüzde istemsizce bir gülümseme oluşuveriyor.

Nasıl unutabiliriz ki o günü? Heyecandan gelinliğin uçlarına basıp da tökezlediğimiz o anı… Damadın yanağındaki yarım yamalak ruj izini… Peki ya duvağımızın rüzgarda nasıl da uçuştuğunu… Herkesin bizi izlediği ama bizim hiçbir şeyi ve hiç kimseyi gözümüzün görmediği o günü…

O gün gelip çattıysa ya da çok yaklaştıysa size bir de vurucu etki yaratan bir şarkı lazım. Malum, düğünü unutulmaz kılmak için atmosferi ölümsüz bir şarkıyla tamamlamak gerekiyor.

Az zamanınız kaldıysa ve hala aradığınız o büyülü şarkıyı bulamadıysanız paniğe lüzum yok. Serinletici olarak sizler için 10 tane unutulmaz ‘ilk dans şarkısı’ hazırladık. Arkanıza yaslanın ve kendinizi müziğin ritmine bırakın.

10- Mariah Carey – Without You

9- Alan Jackson – Remember When

8- The Civil Wars – Dance Me To The End of Love

7- Nouvelle Vague – Dance With Me

6- Pink Martini – Amado Mio

5- Engelbert Humperdinck – A Man Without Love

4- Paul Anka – Put Your Head On My Shoulder

3- Karla Bonoff – All My Life

2- Justin Timberlake – Mirrors

1- Berlin – Take My Breath Away

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...