‘Meghan’ın mükemmel bir kalbi var’

Share

“Meghan hakkında çıkan haberleri görüyorum. Çoğu taraflı ve hiç adil değil. Gücün yanında durmaya çalışan bir kadın olarak yazılıp çiziliyor. Onu tanısanız, ne kadar iyi niyetli, sıcacık ve mükemmel bir kalbi olduğunu anlardınız” diyor Oprah Winfrey katıldığı CBS This Morning programında. Mevzu Kate Middleton ve Meghan Markle arasında aslında olmayan rekabetin köpürtülerek lanse edilmesi.

Winfrey, Markle’ın yakın arkadaşı olarak işin aslına hakim ve bu durum karşısında sessiz kalmıyor. Basının yanlı tutumunu eleştiriyor ama içi rahat çünkü Markle’ın yazılıp çizilenlerle ilgilenmediğini biliyor. “Kendisi hakkında hiçbir şeyi okumuyor. İyi ki okumuyor. Bunu çok takdir ediyorum.” Okumaması, umursamıyor olması yapılan haksızlıği ortadan kaldırmıyor Winfrey için. “Basın mensupları daha adil olmalı” diyor.

Söz Meghan Markle’dan açılmışken, çok yakında Prens Harry ile gerçekleştireceği iş birliğinden bahsediyor Winfrey. Yapımcılığını birlikte üstlenecekleri zihinsel sağlığı konu alan bir belgesel serisi. “Psikolojik sorunlar yaşayan herkese iyi gelmek, ışık tutmak istiyoruz.”

Basında çıkan asılsız haberlerin yarattığı ruhsal hasar ise şimdilik Meghan Markle’ı etkilemese de, belli ki çevresini ve yakınlarını ziyadesiyle rahatsız ediyor. Sizce de Sussex Düşesi’ne adil davranılmıyor mu? Winfrey’ye katılıyor musunuz?

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...