AirPods’a rakip, Microsoft Surface Buds geliyor

Share

Apple’ın yeni kablosuz kulaklıkları AirPods 2‘yi kullanıcılar ile buluşturmasından sonra bir hayli yeni rakip ortaya çıktı.

Benzer şekilde Microsoft’unda yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Surface Buds olarak adlandırılacağı öne sürülen kulaklıklar şirketin kendi teknolojileri ile entegre bir şekilde çalışacak.

Bunu örnek vererek izah etmek gerekirse: AirPods kulaklıklar Siri entegrasyonuna sahip. Amazon’un kulaklıkları Alexa entegrasyonu, Microsoft’un kulaklıkları ise düşünebileceğiniz gibi Cortana entegrasyonu ile gelecek.

Rakipleri ile benzer şekilde hem Android hem iOS aletleri destekleyecek olan Surface Buds gürültü engelleme teknolojisine sahip olacak. Bu sayede müzik dinlerken ve bilhassa telefon müzakerelerinde kullanıcı tecrübesi iyileştiriliyor.

Microsoft’un yeni kablosuz kulaklıklarını kullanıcılar ile buluşturacağı tarih bilinmezliğini savunuyor. Ancak, yaz aylarında tanıtılacağı düşünülüyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...