Her sabah mutlu uyanmanın 7 yolu

Share

Kış aylarının getirdiği sahte yorgunluk hissini, güne mutlu uyanarak atabilirsiniz.

İşte mutlu uyanmanın 7 yolu…

1- Gülümseyerek uyanın
Bugün, fırsatlar ve iyilikler içeren yeni bir gün olacak. Kalbinizi, bu yeni gün ile gelen fırsatlara gülümseyerek açın.

2- İnsanlara sevgi ile yaklaşın
İnsanlara, aynadan kendinize bakar gibi bakın. Her insanın kendine ait sorunları ve istekleri var. Kendinizi sevdiğiniz gibi insanları da sevin, onları bu şekilde kabul edin.

3- Bugünün harika bir gün olacağına inanın
Mutlu olmak, hayattan zevk almak için doğduğunuzu unutmayın. İyi bir gün olacağına inanın, evren size iyi şeyler sunacak.

4- Bugün için yaşayın
Bugün her şey sizin için var. Bugünün her dakikası, her saniyesi size mutlu olmanız için fırsatlar sunacak, bunu unutmayın.

5- Uyarıları rüzgara bırakın
Doğru olanı yapın, birlikte olduğunuz insanı sevin. Hissettiklerinizi söylemekten çekinmeyin. Gerçek insanlar hissetmekten korkmaz, gerçek insanlar dünyayı değiştirir.

6- Gününüzü teşekkür ederek tamamlayın
Gün boyunca yaşadığınız tüm iyi şeyler için minnettar olun.

7- Mutluluğunuzu devam ettirin
Gelecek günlerde daha mutlu olacağınızı unutmayın, bunu her zaman aklınıza getirin.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...