Game of Thrones 8. sezon 1. bölümü indirilme akınına uğradı

Share

Uzun vakittir beklenen Game of Thrones 8. sezon, nihayetinde yayınlandı. Tüm dünyada milyonlarca izleyicisi bulunan dizi, iki sene sonra geri döndü. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’de HBO isimli kanalda yayınlanan Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm, aynı anda milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra korsanlar da harekete geçti. İlk 24 saat içinde dizinin ilk bölümü korsan olarak 55 milyon sefer izlendi. Dizi illegal yollarla hızlı bir şekilde dağıldı. İnsanların ehemmiyetli bir çoğunluğu diziyi torrent olarak indirmeye çalıştı.

Korsan paylaşımların ehemmiyetli bir bölümü Hindistan’dan yapıldı. Hindistan’ı Çin izledi. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’de ise dizi, 4 milyon seyirci tarafından korsan olarak izlendi.

HBO’nun üç platformunda yayınlanan diziyi toplamda 17,4 milyon sefer legal olarak izledi. Bu sayılar tabiki önümüzdeki günlerde artacak ve yeni izleyiciler aileye katılacak. Diziyi izleyebilmek için HBO‘nun platformlarına abone olmak gerekiyor.

Abonelik sistemleri her geçen gün daha popüler hale gelse de bu yayınlara ödeme yapmak istemeyen ehemmiyetli bir kitle var. Bakalım ilerleyen vakitte yayıncılar bu vaziyetin üstesinden gelebilecek mi?

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...