Samsung Galaxy A60 tanıtıldı

Share

Galaxy A serisini yeni modeller ile güçlendirmeye devam eden Samsung, bu sefer Çin’de tertip ettiği etkinlikte Galaxy A60 modelini tanıttı.

Galaxy A70 ile Galaxy A50 arasına konumlandırılan telefona: Galaxy A60 özellikleri ve ücreti gibi merak edilen ayrıntılara göz atalım.

Galaxy A60’ın 6.3 inçlik Full HD+ çözünürlük sunan ekranı Infinity-O tasarımıyla geliyor. Başka bir deyişle ekrana gömülü kamera veya diğer isimiyle delikli bir ekran sunuluyor. Bu deliğin içerisinde 32 Megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor.

Bu sayede yüzde 92 gibi oldukça iyi bir ekran kasa oranı sunulurken, ekranın üstünde hoparlör ızgarası bulunmuyor. Bunun nedeni ise LG G8 ThinQ modelinde kullanılan ekrandan ses mesajım teknolojisinin bu alette kendisine yer bulması.

32 MP çözünürlüğündeki f/1.7 diyaframa sahip ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 ultra geniş açılı ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik idrak etme için kullanılan kamera eşlik ediyor. Diğer özellikler Galaxy A70 ile aynı.

11 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci olan Snapdragon 675‘den güç alan telefon, 6 GİGABYTE RAM ve 128 GİGABYTE dahili depolama alanı sunuyor. Telefon 3500 mAh’lık bataryadan besleniyor.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...