Yavaş’tan İmamoğlu’na tebrik

Share

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 17 gün süren sayımların hemen peşinden bugün mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kutladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 17 gün süren sayımların hemen peşinden bugün mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kutladı. Mansur Yavaş’ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Şehrine bereket ve huzur getirecek, kadim İstanbul için 5 sene süresince yorulmadan çalışacağına inandığım, değerli kardeşim Ekrem İmamoğlu’nun Belediye Başkanlığı görevini kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurulduğu şehirden, Türkiye’nin başkentinden selam ve sevgilerimi yolluyorum.”

Nayn

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...