George Lucas’ın en sevdiği Star Wars karakteri: Jar Jar Binks

Share

George Lucas, en sevdiği Yıldız Savaşları (Star Wars) karakterini izah etti. Serinin bu arada yaratıcısı olan Lucas’ın izahı, hayranlarını şaşırttı.

Independent Türkçe’de yer alan habere göre yönetmen George Lucas, en sevdiği Yıldız Savaşları (Star Wars) karakterini izah etti. Serinin aynı vakitte yaratıcısı olan Lucas’ın izahı, hayranlarını şaşırttı.

Yıldız Savaşları Bölüm I: Saklı Tehlike filminin 20. sene dönümü için hazırlanan videoda konuşan yönetmen, favori karakterinin Jar Jar Binks olduğunu söyledi.

Lucas konuyla alakalı düşüncelerini şu ifadelerle aktardı:

“Gizli Tehlike en sevdiğim filmlerden biri. Ve en sevdiğim karakter de tabii ki Jar Jar Binks!”

Diğer taraftan serinin çoğu hayranı, karakterden hiç hoşlanmıyor.

Karaktere hayat veren oyuncu ve seslendirme sanatçısı Ahmed Best de karşılaştığı reaksiyonun yoğunluğundan hayli rahatsız.

Oyuncu, twitter hesabından yaptığı izahta Jar Jar Binks’e duyulan kızgınlığın, tüm kariyerini etkilediğini, hem de etkilemeye devam ettiğini dile getirdi.

Yıldız Savaşları’nın 9. filmi Rise of Skywalker’dan (Skywalker’ın Yükselişi) ilk frangman geçtiğimiz hafta yayımlanmıştı.

Nayn

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...