Honor 20i tanıtıldı

Share

Huawei’nin alt markası olan ve ülkemizde resmi olarak faaliyet gösteren Honor’un yeni telefonu Honor 20i henüz tanıtılmamış olmasına rağmen geçtiğimiz günlerde bir internet sitesi üzerinde satışa sunulmuştu.

Böylece cihazın tüm detayları gün yüzüne çıkarken, nihayet resmi duyuru yapıldı. Honor 20i üzerindeki tüm perdeler kaldırıldı. Gelin, şimdi Honor 20i özellikleri ve fiyatı gibi merak edilen detaylara yakından göz atalım.

6.21 inç büyüklüğündeki damla çentikli LCD ekranı Full HD+ yani 1080×2340 piksel çözünürlük sunan telefon, gücünü Kirin 710 işlemciden alıyor. 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Kirin 710, Mali G51MP4 GPU ile geliyor.

4 GB RAM’li model 128 GB dahili depolama alanı ile geliyor. 6 GB RAM’e sahip olan model ise 64 GB / 128 GB ve 256 GB depolama alanı ile satın alınabiliyor.

Ön tarafta 32 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Arka tarafta ise 24 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyaframa sahip kamera bulunuyor. Buna 8 MP çözünürlüğünde f/2.4 diyaframa sahip telefoto ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılama için kullanılan sensör eşlik ediyor.

3400 mAh kapasiteli bataryadan beslenen cihazda, microUSB portu yer alıyor. Bunun yanı sıra Android Pie işletim sistemi ve EMUI 9 kullanıcı arayüzü ile kutudan çıkan cihazın başlangıç fiyatı 240 dolar olarak açıklandı.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...