Instagram beğenilerini başkaları göremeyecek

Share

Instagram güncelleme ile birlikte yeni bir uygulamaya başlayacak gibi duruyor. Son zamanlarda sık sık yeniliklerle gündeme gelen Instagram bir yandan da kullanıcı şifrelerini saklama skandalı ile uğraşıyor. Sosyal medya platformu şimdi ise hedefine beğeni saymayı koydu.

Instagram beğeni kısmı hepimiz için oldukça önemli. Bir postun ne kadar beğenildiği o postun değerini ortaya koyan en önemli parametre olarak görülüyor. Aslında bu ne kadar doğru tartışılır ancak genel görüş bu şekilde. Instagram şimdi bu kısımda bir değişiklik gidiyor. Postu kimlerin beğendiğini yalnızca sahibi görebilecek.

Instagram beğen butonu varlığını sürdürecek ancak fotoğrafı kimlerin beğendiğini yalnızca postun sahibi görebilecek. Bu yeniliği ortaya çıkaran, isabetli tahminleriyle tanınan Jane Manchun Wong oldu. Wong, paylaştığı fotoğraflarda Instagram beğeni kısmında bir değişiklik olduğunu gözler önüne serdi.

Başkalarının fotoğraflarını kimlerin beğendiğini görmek isteyenleri üzecek olan bu uygulama bakalım ne zaman son kullanıcıya ulaşacak?

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...