Selena Gomez kırmızı halıya dönüyor!

Share

Selena Gomez şuana kadar sessiz ve sakin bir 2019 yılı geçirdi. Geçtiğimiz hafta Coachella’da ilk etkinliğinde görüntülenen Gomez, yavaş yavaş sahnelere ve kırmızı halıya dönüyor! Los Angeles Times’ın haberine göre Cannes Film Festivaline gideceği söylenen ünlü şarkıcı, zombi komedi filmi ‘The Dead Don’t Die’ filminin gösterimini Cannes’da yapacak.

Kırmızı halı stillerini dört gözle beklediğimiz Cannes Film Festivali, ünlülerin ‘Külkedisi’ anlarına imza attıkları bir etkinlik olarak görülüyor. Gomez’i de aynı prenses etkisiyle göreceğimizi tahmin ettiğimiz prömiyer, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek. İlk defa Cannes’a gidecek olan Selena Gomez, daha önce 19 yaşındayken ikonik film festivalinden bağımsız olan Cannes Lions yaratıcı festivaline katılmıştı.

Gomez, Eylül 2012’de ‘Spring Breakers’ filminin gösterimi için Cannes’ın İtalyan versiyonu olarak görülen Venedik Film Festivaline katılmıştı. Cannes Film Festivalinden bir hafta önce New York’ta gerçekleşecek olan Met Gala’ya katılıp katılmayacağı bilinmeyen Gomez, geçtiğimiz sene Coach elbisesi ile göz kamaştırmıştı. Ünlü şarkıcı Met Gala’ya katılmazsa, Cannes Film Festivali Gomez’in ilk 2019 kırmızı halı etkinliği olacak!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...