Futbolcu Josef Sural, kazada yaşamını yitirdi

Share

Kayseri dış sahasından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan minibüs devrildi, kazada 6 futbolcu yaralandı. Çek forvet Josef Sural yaşamını yitirdi.

Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor konvoyundan Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural beraber Alanya’ya dönmek için vip minibüs kiraladı.

Kayseri’den yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrildi.

Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya’daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kafasından darbe alan ve vücudunun kimi yerlerinde kırıklar oluşan futbolcu Josef Sural, tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.

Alanyaspor’dan yapılan izahta “Kayseri dış sahası dönüşü 7 futbolcumuzu taşıyan özel minibüsün yaptığı kazada ağır yaralanan Çek futbolcumuz Josef Sural Alanya Özel Anadolu Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başımız sağolsun” denildi.

‘İKİ SÜRÜCÜ DE UYUMUŞ’

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, emniyetten aldıkları bilgiye göre, sürücünün uyuyakaldığını söyledi:

“Kayseri mücadeleninden sonra önümüzdeki hafta mücadelesinin pazartesi günü olması dolayısıyla mücadeleden önce futbolcularımıza ve teknik kurula 2 gün müsaade edilmişti. 7 futbolcumuz özel araç kiralamış. Alanya’dan giden özel araçtı. Onunla dönerken şehrin hemen girişinde ne yazık ki araçta iki sürücü olmasına karşın ikisinin uyuması neticesi kaza oldu. Şu anda Sural ağrı yaralı. Vaziyeti da kritik. Hastanede bekliyoruz. Operasyondan yeni çıktı. Diğer 6 futbolcunun da kırıkları olanlar var. Onlar da gözlem altında. Hayati tehlikeleri yok. Ne yazık ki Sural’ın hayati tehlikesi var. Şimdi doktorundan bilgi aldık ve bekliyoruz.”

Bir gazetecinin sürücünün uyuduğu iddiasını sorması üzerine Başkan Çavuşoğlu, “Emniyet müdürümüzden aldığım bilgiye göre, iki sürücünün olduğu ve ikisinin de uyuduğudur. Ne yazık ki üzgünüz, bekliyoruz. Allah şifa versin” dedi.

Diğer yandan kaza esnasında minibüsü kullanan sürücülerden E.A.’nın gözaltında olduğu, diğer sürücünün ise ifadesinin devam ettiği öğrenildi.

Nayn

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...