iPhone XR 2, çift kamerayla gelebilir

Share

Eylül ayı yaklaşırken, Apple’ın yeni iPhone modelleri konusunda bilgiler de gelmeye devam ediyor. Şirketin iPhone XS serisinden sonra tanıttığı iPhone XR, diğer modellere göre daha uygun ücretiyle oldukça iyi satış rakamlarına erişmişti. Bununla beraber Apple iPhone XR 2 modeliyle alakalı kimi ehemmiyetli bilgiler ortaya çıktı.

Şu an satışta olan iPhone XR, XS modellerinin aksine OLED ekran ve çift kamera gibi bazı özellikleri bulundurmuyor. Yeniden de daha uygun ücretli modelin satışları, diğer iki modele göre çok daha iyi ilerliyor. Yeni iPhone XR modeliyle alakalı gelen sızıntılara baktığımızda, bu vaziyetin biraz daha iyi bir hal alacağını söyleyebiliriz.

Yeni sızıntıların kaynağı Apple’ın Çin’de bulunan tedarikçileri. Tedarikçilere göre yeni iPhone XR, tıpkı XS ve XS Max gibi ikili kamera heyetimi ile satışa sunulacak. Şu an pek çok orta segment telefonda dahi çift kamera heyetimi görmeye başladığımızı düşünürsek, bu adımın oldukça ehemmiyetli ve mantıklı olduğunu söyleyebiliriz.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...