Prens Harry’den Idris Elba’ya düğün hediyesi

Share

İngiliz oyuncu Idris Elba ile Sabrina Dhowre, Fas’ta dünyaevine girdi. Düğüne katılamayan Meghan Markle ve Prens Harry çifte 7 bin sterlin (Yaklaşık 55 bin TL) değerinde bir hediye gönderdi.

Geçen yıl People dergisi tarafından “yaşayan en seksi erkek” seçilen İngiliz oyuncu Idris Elba, Sabrina Dhowre ile geçtiğimiz günlerde evlendi.

Ünlü oyuncu ile Kanadalı model Sabrina Dhowre ile Fas’ın başkenti Rabat’ta üç gün üç gece süren dillere destan bir düğün yaptı.

İngiliz Kraliyet Ailesi’nden Meghan Markle ve Prens Harry düğüne katılmasalar da ikiliye sanat eseri bir hediye gönderdi.

PRİNCE HARRY İDRİS ELBA ile ilgili görsel sonucu

Markle ve Prens Harry, Elba’nın üçüncü evliliğinin hediyesi olarak çifte 7 bin sterlin (Yaklaşık 55 bin TL) değerinde Connor Brothers’a ait bir tablo hediye etti.

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...