GTA 6, Vice City ve Liberty City’nin ikisini de kapsayacak

Share

Yayınlanan bir rapora göre Rockstar Games yeni GTA çalışmalarını başlatıyor. Yayınlanan rapora göre GTA 6 Vice City ile Liberty City şehirlerinde geçecek. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

GTA 6 Vice City ve Liberty City’e geri dönüyor

Grand Theft Auto franchise’ındaki son oyun olan Grand Theft Auto V çıkalı 6 sene oldu. Bu Rockstar Games firmasının GTA 6 çalışmalarına başlayacağı anlamına da geliyor. Şirket, genellikle oyunundan 6 sene geçtikten sonra yeni oyununu geliştirmeye başlıyor.

Pastebin üzerinden yayınlanan bir anonim rapora göre GTA 6 Vice City ve Liberty City’de geçecek. Bu şehirler önceki oyunlarda da kullanılmış, şehrin dahil olduğu oyunlar oldukça büyük beğeni toplamıştı.

Pastebin’de yayınlanan yazıda: “ Oyun sizi bir uyuşturucu lordu yapacak. Liberty City’de küçük hırsızlıklar ve soygunlar yaptığınız bir haydutken kendinizi bir anda Vice City’de bulacaksınız. Burada bir çeteye katılacak ve önemli işleri yürüteceksiniz. Vice City’de uyuşturucu lordu olana kadar çalışacak, şehrin hakimi olacaksınız!” denildi.

Oyunla ilgili yayınlanan diğer bilgiler ise bazı insanları üzecek nitelikte. Oyun, Xbox One ve PS 4 platformlarına çıkmayacak. Bunun yerine Rockstar Games oyunu PS 5 konsola ve yeni Xbox cihazlara çıkaracak. Buna sebep olarak ise şu anki cihazların RAM miktarının yetersiz olması gösteriliyor.

Oyun ile ilgili tüm bilgiler bu kadar. GTA 6 Vice City ile geri dönecek ve oyun şu an ki konsollara çıkmayacak. Oyunun muhtemel çıkış tarihinin ise 2022/2023 olacağı konuşuluyor. Şirketin öncesinde Red Dead Redemption 2’yi PC’ye getirmesi bekleniyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...