Taylor Swift’ten yeni single: Me!

Share

ABD’li şarkıcı Taylor Swift yeni single’ı Me! ile YouTube’da 24 saatte 65.2 milyon izlenme sayısına ulaşarak rekor kırdı.

2 Mayıs’ta düzenlenecek 2019 Billboard Müzik Ödüllerinin açılışını gerçekleştirmeye hazırlanan Taylor Swift, Brendon Urie ile seslendirdiği single’ı Me! ile yeni bir rekora imza attı.

29. yaşındaki ABD’li şarkıcı, klibi video paylaşım platformu YouTube’da geçtiğimiz cumartesi günü yayınlandı. Swift, paylaşımın 24 saat ardından 65.2 milyon izlenme sayısına ulaştı. Youtube da bir açıklama yaparak; Taylor Swift’in yeni klibinin sadece 24 saat içinde 65.2 milyon kez izlendiğini, bunun Youtube’da 24 saat içinde en çok izlenen kadın solo şarkıcı rekoru olduğunu belirtti.

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...