2019 iPhone’ları yeni anten tasarımına sahip olacak

Share

Apple, 2019 iPhone modellerini önümüzdeki ay tanıtacak ve diğer rakiplerinden nasıl bir fark ortaya koyacağı herkesin merak konusu durumunda. Yeni model iPhone’lar hakkında kesin olan tek durum ise 5G özelliğine sahip olmayacağı. Ancak, 2019 iPhone anten değişikliği ile gündemde.

2019 iPhone anten değişikliği ile geliyor

Rakiplerinin 5G teknolojisini amiral gemilerinde yer vermesi karşısında göstereceği girişimin merak konusu olduğu Apple, ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre yeni anten yapısıyla 5G hızından daha verimli sonuçlar elde edebilir.

Apple 2019

Kuo, mevcut LCP (Likit Kristal Polimer) teknolojisinin kısıtlamaları ve üretim sorunları nedeniyle iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR antenlerinin RF performansını sınırladığına inanıyor.

2019 iPhone modellerinin antenleri için MPI malzemesine geçiş Apple tarafında kararsızlıkla karşılansa da Kuo, LCP’nin yeni iPhone modellerindeki 5G antenlerinin birincil malzemesi olacağını öngörüyor.

Paylaşılan notta, Kuo ayrıca Apple’ın gelecekteki iPad modellerinde 2019’un dördüncü çeyreğinden başlayarak LCP malzemesini kullanmasını beklediğini de paylaştı.

2019 iPhone

Geçen ay sadece Tayvan medyası tarafından görülen ayrı bir araştırma notunda Kuo, 2019 ve 2020’de tanıtılacak 11 ve 12.9 inç boyutunda iki yeni iPad Pro modelinin tanıtılacağını ve LCP antenlere sahip olarak gelebileceği de notlarının arasında yer alıyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...