Huawei P30 lite Türkiye’de satışa çıkıyor

Share

Huawei P30 ve P30 Pro modelleri düzenlenen lansmanın ardından ülkemizde satışa çıktı. Özellikle kamerasıyla dikkat çeken akıllı telefonların ardından Huawei P30 lite modeli için de merakla beklenen soru yanıt buldu. 48 MP kameralı akıllı telefon yakında Türkiye’de satışa çıkıyor.

4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile birlikte gelen Huawei P30 lite ekran tarafında bizi 6,15 inçlik 2312 x 1080 piksel çözünürlükteki FHD+ ekran karşılıyor. Dewdrop ön kemlar tasarımı telefondaki içeriğin engellenmeden görüntülenmesine yardımcı oluyor.

Gücünü 8 çekirdekli Kirin 710’dan alan akıllı telefon 3.340 mAh bataryadan besleniyor. Hızlı şarj destekli P30 lite, 9 volt ve 2 amperlik 18 W/h güç sağlayan C tipi USB uyumlu Quick Charge adaptörü ile birlikte geliyor.

Huawei P30 lite modeli sahip olduğu 48 MP ana kamerası ile dikkat çekiyor. f/1.8 diyafram genişliğine sahip 120 derece ultra geniş açılı kameraya 8 MP kamera ve 2 MP derinlik algılayan kamera eşlik ediyor. Arkadaki üçlü kamera kurulumu ile birlikte önde de bir yapay zeka destekli 24 MP çözünürlüğünde bir kamera karşılıyor. Bu ön kamera ise f/2.0 diyafram değerine sahip.

Huawei P30 lite; beyaz, siyah ve mavi renk seçenekleri ile mayıs ayında ülkemizde satışa çıkacak.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...