Samsung’tan Galaxy Fold sipariş edenlere bilgilendirme

Share

Samsung katlanabilir telefon Galaxy Fold’un satışının en az bir ay erteleneceğini duyurdu.

Nisan ayının son haftalarında yapılan duyurunun ardından, cihazı sipariş edenlere bir e-posta gönderildi. Samsung gönderdiği mailde, 26 Nisan’da satışa çıkması beklenen Galaxy Fold’un teslimatının yapılamayacağını söyledi. Galaxy Fold sipariş edenler için bazı alternatifler var.

Galaxy Fold sipariş edenler ne yapacak?

Büyük bir heyecanla Galaxy Fold sipariş edenler telefonda yaşanan ekran sorununun ardından hayal kırıklığına uğradı. Samsung, sipariş edenlerin cihaz gönderilmeden önce siparişlerini iptal etmeleri durumunda para iadesi yapılacağını açıkladı.

Ön sipariş yapan tüketici eğer Samsung ile temasa geçmezse, Galaxy Fold da 31 Mayıs tarihine kadar gönderilmezse, sipariş otomatik olarak iptal edilecek ve tüketici tam para ödemesi alacak. Siparişinin iptal edilmesini istemeyen ve Galaxy Fold modelini beklemeye kararlı olan kullanıcıların bunu Samsung’a bildirmesi gerekiyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...