Katy Perry hayatımızı aydınlattı!

Share

Katy Perry Met Gala stili ile hayatınızı aydınlatacak… Gerçekten! Neden mi? Çünkü ünlü şarkıcı 2019 Met Galasına üç katlı bir avize olarak katıldı. Moschino tarafından tasarlanan bu ilginç elbise, gecenin ‘Abartı: Moda Üzerine Notlar’ temasına oldukça uygundu.

Met Galanın pembe halısında tek başına yürüyen Perry, nişanlısı Orlandı Bloom ile katılsaydı bu onların ilk kırmızı halı etkinliği olacaktı. Ancak tek başına bile ‘statement’ yapmayı başaran Katy Perry, bize Güzel ve Çirkin masalındaki ‘Lumiere’ karakterini hatırlattı!

Jeremy Scott tarafından tasarlanan taşlı ve gümüş elbise, Perry’nin görüntüsünü gerçekten de sıra dışı yapmayı başardı. Üç katlı avize elbisesini benzer bir baş aksesuarı ile tamamlayan ünlü şarkıcı, sarı peruğu ve taşlı topuklu loafer ayakkabıları ile gerçekten de kristal trendinde yeni zirvelere taşındı.

katy perry met gala ile ilgili görsel sonucu

Elbisenin içinde 18 çelik parça ve iki ampul bataryası olduğunu söyleyen Scott, bu tasarımın yapım aşamasının altı hafta sürdüğünü belirtti. Binlerce Swarovski kristali ile bezenen bu elbise gerçekten de geceyi aydınlatmayı başardı!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...