Schumacher belgeseli 2019 Aralık ayında yayınlanacak

Share

Alman ismin ailesinin tam desteğini alan, Michael Schumacher hakkındaki resmi bir belgesel bu yılın sonlarında yayınlanacak.

Basit şekilde “Schumacher” ismi verilen film, büyük bir prodüksiyon şirketi tarafından destekleniyor ve Michael’in babası Rolf, eşi Corinna, çocukları Gina ve Mick ve kariyerindeki birçok kilit ismin röportajları ile beraber, daha önce hiç görülmemiş arşiv görüntüleri sunuyor.

Halen prodüksiyon sonrası sürecinde olan filmin yapımcılığını, daha önce tenis yıldızı Boris Becker ve müzisyen Udo Jurgens belgesellerinde de iş birliği yapmış olan ödüllü Alman yapımcılar Michael Wech ve Hanns-Bruno Kammertons üstleniyor.

Film, Benjamin Seikel ve Vanessa Nocker tarafından hazırlanmakta. Londra merkezli Rocket Science, filmin uluslararası satışlarının kontrolünde olacak ve Cannes Film Festivali’nde filmi pazarlamaya başlayacak.

Rocket, filmin “bu karmaşık adamın -acımasız Formula 1 sürücüsü, bir hayali olan hırslı bir çocuk, ayakları yere basan bir mekanik, güvenilir takım oyuncusu ve sadık dost ve baba- birçok yüzünü keşfedeceğini” belirtti.

Yapımcı Seikel, “Bu, Michael Schumacher için, Ocak ayındaki 50. doğum günüyle ve Kasım ayındaki ilk dünya şampiyonluğunu kazanmasının 25. yıl dönümü ile beraber önemli bir yıl. Michael Schumacher’in ailesinin ve menajerlik ekibinin güven verici iş birliğine sahip olmaktan dolayı çok mutluyuz, onların destekleri olmadan bu film mümkün olmazdı.” dedi.

Nocker ise, “Bir filmin zamanı geldi. Ve bu filmle beraber büyük bir sorumluluğa sahip olduğumuzun farkındayız.” dedi.

Schumacher’in menajerlik ekibinden Sabine Kehm, ailenin bu projenin tamamen arkasında olduğunu belirtti.

Kehm, “Michael’in üstün kariyeri, sahip olduğu yedi dünya şampiyonluğundan ilkine ulaşmasının 25. yıl dönümünde kutlanmayı hak ediyor. Bu filmin bu şekilde hırslı ve hassas profesyonellerin ellerinde olmasından mutluyuz.” dedi.

Motorsport

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...