‘Yeniden James Bond olmaktansa, bileklerimi keserim’ diyen Daniel Craig sakatlandı

Share

“Tekrar James Bond olmaktansa, bileklerimi keserim” diyen ancak bir kez daha rol için kamera karşısına geçen oyuncu Daniel Craig ayak bileğinden sakatlandı ve filmin çekimleri ertelendi.

Hayranlarının karşısına beşinci kez James Bond olarak çıkmaya hazırlanan İngiliz aktör Daniel Craig’in ayak bileğinden sakatlanması üzerine filmin çekimleri ertelendi.

Jamaika’da devam eden film çekimlerinde bir aksiyon sahnesi için koştuğu sırada ayağı kayan Daniel Craig’in düştüğü ve ayak bileğinden sakatlandığı açıklandı. Oyuncunun tedavi için ABD’ye gönderildiği belirtildi.

GÖSTERİM TARİHİNİ ETKİLEYEBİLİR

Bu olay üzerin filmin İngiltere’nin başkenti Londra’daki Pinewood stüdyolarında çekilmesi planlanan diğer sahneleri zorunlu olarak ertelendi. Bu durumun filmin gösterim tarihini nasıl etkileyeceği ise bilinmiyor. İlk başta Kasım 2019 olarak açıklanan beyazperde tarihi daha sonra Nisan 2020 olarak güncellenmişti.

Son yaşanan kaza Daniel Craig’in Bond setlerindeki ilk sakatlığı değil. 2006 yılında Casino Royale’i çekerken iki dişi kırılmıştı, 2008’de Quantum of Solace çekimlerinde parmak ucu doğranmıştı, 2015 yılında Spectre setinde ise dizinden sakatlanmıştı.

Bir kez daha ünlü ajan karakterine hayat vereceğin açıklanmadan önce verdiği bir röportajda Daniel Craig, “Tekrar James Bond olmaktansa, bileklerimi keserim” demişti.

BOND KIZI AÇIK KAPI BIRAKTI: DANIEL, YİNE BOND OLABİLİR

Öte yandan James Bond kızı olarak kamera karşısına geçen Naomie Harris, beklenenin ve iddia edilenin aksine Daniel Craig’in bundan sonraki 26’ncı James Bond filminde de rol alacağını öne sürdü.

Herkesin “Bu Craig’in son filmi’ diye düşündüğünü söyleyen Harris, “Daniel bunu hiç söylemedi, yani bilmiyoruz. Hâlâ açık, kim bilir” diyerek açık kapı bıraktı.

Harris, “Gerçekten onun bilmediğini düşünüyorum. Kimse bilmiyor. Bu, bu filme bağlı ve eğer insanlar ‘Biz Daniel’ı istiyoruz’ diye ortaya çıkarsa -ki ben öyle olacağını düşünüyorum- belki de bir tane daha çekmek için geri döner” ifadelerini kullandı.

Harris, Craig’in James Bond olarak kalmasını umduğunu da ekledi.

Nayn

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...