Seyahate çıkarken odanızı yanınızda götürün!

Share

Seyahate gidip yeni yerler keşfetmek en büyük keyfimiz. Doğa ile iç içe olmak da karavanla gezmek de hayallerimizi süslüyor. Fakat düzenimizin bozulma ihtimali de bizleri bir o kadar korkutuyor. Bazı zamanlar hatta çoğu zaman güvenilir ortamdan çıkmak macera arayışımıza en büyük köstek olabiliyor. Keşfetmenin keyfi ile alışkanlığın rahatı çatışma yaratınca en mantıklı olan evde oturup kitap okuyarak, pencereden sunulan manzaraya talim etmek.

Bu acılı süreç belki de artık sona erecek. Nasıl mı? Hitch Hotel sayesinde. ‘Odanız hazır’ sloganıyla yola çıkan ve tekerleksiz karavan olarak tanımlanan Hitch Hotel’ı arabanızın arkasına takarak götürebileceğiniz portatif bir oda gibi düşünebilirsiniz.

Gerektiğinde genişleyerek kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak küçük bir ev görünümü var Hitch Hotel’da. İsterseniz bisikletinizi, kayak malzemelerinizi, isterseniz de odanızdaki en sevdiğiniz eşyaları yanınızda kolaylıkla götürebilirsiniz.

Otel ile ilgili görsel sonucu

Açıkçası dışarıdan küçük görünmesinin yanı sıra genişleyebilme özelliği sayesinde, Harry Potter dünyasından esinlenildiği fikri aklımızı kurcalamadı değil. Büyüyle genişletilen mini çadırlara benzeyen bu portatif oda size bambaşka bir deneyim sunacak.

ABD’li girişimciler Geoff Patterson ve Gil Goren, Hitch Hotel için Kickstarter kampanyası yürüterek 100 bin dolar hedeflerine ulaşmayı bekliyorlar. Açıkçası biz bu otele yatırım yaparız. Peki ya siz?

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...