Hakan Muhafız 3. sezon çekimleri başladı

Share

Dünyanın önde gelen dizi, film ve belgesel platformlarından biri olan Netflix, geçtiğimiz yıllarda ilk Türk dizisi Hakan Muhafız ile karşımıza çıkmıştı. İlk 2 sezonu yayınlanan dizinin, şimdi de yeni çekimlerine başlandığı duyuruldu. Böylece Hakan Muhafız 3. sezon hakkında bazı detaylar da belli olmaya başladı.

Hakan Muhafız 3. sezon oyuncuları açıklandı

İki sezonun arka arkaya çekileceği dizinin 3. sezon kadrosunda ilk iki sezondan aşina olduğumuz Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu’nun yanı sıra yeni isimler eklendi. Bu iki sezonda ünlü oyuncular Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner de yer alacak.

Hakan Muhafız yeni sezon konusu ne olacak?

3. sezonda Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisinin İstanbul’a vermiş olduğu zararları ortadan kaldırmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Ölümsüzlerin saldırısı ile yayılan virüs İstanbul’a her geçen gün zarar verirken Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmak üzere çabalıyor.

Hakan, panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan ve bu yolda karşılaşacağı Burak ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyuluyor. Aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...