LeBron’un yokluğunda şampiyonluk umudu

Share

Giannis Antetokounmpo sezon başında LeBron James’in yokluğunda Doğu Konferansı’nda bir fırsat doğduğunu kabul etmemişti. Milwaukee Bucks, NBA Finali’ne üç galibiyet uzaktayken sözünden geri döndü.

Doğu Konferansı finali 2010’dan bu yana ilk kez LeBron James’siz.

Milwaukee Bucks‘ın yıldız forveti Giannis Antetokounmpo, Kral’ın Los Angeles Lakers‘a gidişi sonrası arkada bıraktığı her takım için bir fırsat ortaya çıktığını itiraf etti.

ESPN‘e konuşan Antetokounmpo şu ifadeleri kullandı:

“Ben sezon başında Doğu’nun bu kadar açık olduğunu düşünmüyordum. Ama şimdi geriye ve işlerin gidişatına bakınca kesinlikle Doğu şampiyonluğu için yol açıkmış. Özellikle LeBron, Doğu’da değilken ve final için onu geçmek gerekmezken.”

Bird’lü Boston Celtics, Bad Boy Pistons, Michael Jordan’lı Chicago Bulls ve LeBron James’li Cavs‘ten sonra Doğu’nun yeni patronu Giannis’li Bucks olabilir mi? Bekleyip göreceğiz.

eurohoops.net

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...