Yeni Batman: Robert Pattinson

Share

Batman ile ilk defa 1 Mayıs 1939 yılında çizgi roman sayfalarında tanıştık. Beyaz perdede ise 1966 yılında karşımıza çıktı karizmatik pelerinli kahramanımız.

Yıllar boyunca Michael Keaton, George Clooney, Christian Bale, Ben Affleck gibi deneyimli oyuncular ile beyaz perdede can bulan Batman karakteri, Ben Affleck’in “Artık Batman’i oynamayacağım” açıklamasının ardından, bir kez daha, öksüz kalmıştı.

Hollywood bir süredir kafaları kurcalayan “Yeni Batman kim olacak?” sorusuna nihayet yanıt buldu.

Yönetmenliğini Matt Reeves’in üstleneceği ve 25 Haziran 2021’de gösterime girecek yeni solo Batman filminde ‘Kara Şövalye’yi Twilight serisi ile ününe ün katan Robert Pattinson canlandıracak.

Robert Pattinson’ın içlerinden sıyrıldığı isimler arasında Nicolas Hoult, Armie Hammer ve Aaron Taylor-Johnson gibi Hollywood’un genç ve yetenekli oyuncuları bulunuyor.

Christopher Nolan’ın yeni Batman çekimleri için Robert Pattinson’ın nasıl bir imaj çalışmasına gireceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...