Ariana Grande Givenchy’nin marka yüzü oldu

Share

Ariana Grande; eski sevgilileri, son çıkan albümü ve ardından Coachella sahnesi ile taçlandırdığı kariyerine yeni bir basamak ekleyerek Givenchy’nin marka yüzü oldu.

Lüks moda evi ile işbirliğini sosyal medyadan duyuran Ariana Grande, “Givenchy’nin yeni yüzü olduğum için çok gururluyum,” dedi ve ekledi “Givenchy, başından beri hayranlık duyduğum bir moda eviydi, ve bu ailenin bir parçası olmak benim için çok anlamlı. Givenchy’nin tasarımlarına bayılıyorum ve o tasarımların insanlara aşıladığı güveni seviyorum.”

Fakat markanın bu kararı, Ariana Grande fanları dışında kalan kesimi biraz kızdırmışa benziyor. En ikonik işbirliğini Audrey Hepburn ile yapan Givenchy’nin bu kararının, marka değerini düşürdüğü ve Ariana Grande’nin Givenchy gibi bir markaya yakışmadığı gibi eleştiriler sosyal medyayı kavurdu.

Oysa dev moda evi, bu birlikteliği duyururken Audrey hepburn’e selam çakmayı unutmamış ve Audrep Hepburn’un Breakfast at Tiffany’s filmindeki, 1961 yılında Hubert de Givenchy’nin tasarladığı elbiseye gönderme yapmıştı.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...