Honor 20 Lite tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Share

Huawei’nin alt markası Honor’un yeni akıllı telefonları Honor 20 ve Honor 20 Pro‘nun 20 Mayıs tarihinde tanıtılacağını sizlere duyurmuştuk. Honor bir sürpriz yaptı ve bu modellerden önce Honor 20 Lite modelini resmi olarak tanıttı.

Gelin, şimdi Honor 20 Lite özellikleri ve fiyatına yakından göz atalım.

Honor 20 Lite özellikleri ve fiyatı!

Cihazın 6.21 inç büyüklüğündeki FullView ekranı 2340×1080 piksel çözünürlük sunarken, 415 ppi piksel yoğunluğuna sahip. Damla çentik olarak tanımlanan sadece ön kameranın yer aldığı çentik bu ekranda kendisine yer buluyor.

4 GB RAM ve 128 GB depolama alanının yer aldığı telefon, Kirin 710‘dan güç alıyor. Birçok telefondan aşina olduğumuz Kirin 710, 12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci.

Hafızası microSD kart yardımıyla 512 GB’a kadar artırılabilen Honor 20 Lite’ın arka tarafında üç kamera bulunuyor. 24 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.8 diyaframa sahip ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel derinlik algılama için kullanılan kamera eşlik ediyor.

Ön tarafında ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyaframa sahip kameranın yer aldığı telefon, 3400 mAh’lık bataryadan besleniyor. Android 9 Pie ve EMUI 9 ile kutudan çıkan telefonun arkasında parmak izi okuyucu bulunuyor.

Honor 20 Lite modeli Phantom kırmızı, Phantom mavi ve Gece mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak. 249 Pound fiyat etiketi ile İngiltere’de satışa sunulan cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...