Kırmızı Samsung Galaxy S10 geliyor

Share

Akıllı telefon üreticileri son yıllarda özellikle amiral gemilerini kullanıcılar ile buluşturduktan birkaç ay sonra yeni renk seçenekleri sunmayı bir alışkanlık haline getirdi. Bu sayede telefona olan ilginin tekrar artması sağlanıyor.

Şu anda dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olan Samsung’da, Galaxy S8+ serisinden bu yana iPhone Red serisi ile benzer şekilde amiral gemileri için kırmızı renk seçeneğini sunuyor. Bu durum Galaxy S10 için de geçerli olacak.

Galaxy S10 kırmızı renk seçeneği ile göz kamaştırıyor

Akıllı telefonlar ile ilgili sızıntılarıyla tanınan Roland Quandt‏, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerinin yeni Kardinal Kırmızısı renk seçeneğini Twitter’da paylaştı. Bu renklerin ne zaman piyasada olacağı ise bilinmezliğini koruyor.

Samsung daha önce tanıttığı Kırmızı renk seçeneğine sahip olan telefonları Avrupa’da satışa sunmadı. Bu nedenle Kırmızı Galaxy S10 modellerinin ülkemize resmi yollarla gelme ihtimalinin oldukça düşük olduğunu belirtmeliyiz.

Her iki akıllı telefon gücünü Samsung’un 8 nm fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli Exynos 9820 işlemcisinden alıyor. Galaxy S10 modelinde 6.1 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlük sunan ve 19:9 formatında olan bir ekran yer alıyor. Galaxy S10 Plus ise 6.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...