The Sims 4, kısa süreliğine ücretsiz oldu

Share

Ücretsiz oyun denildiğinde ilk akla, her hafta oyunculara bir oyunu ücretsiz olarak veren ve indirimler sunan Humble Bundle geliyor olsa da, Steam, Epic Games ve Origin‘de oyunculara sunduğu fırsatları artırmaya başladı.

Yaşam simülasyonu kavramı ile bütünleşen ve en çok sevilen oyunlardan birisi olan The Sims 4, Origin tarafından bir hafta boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Normal fiyatın 270 TL olması indirim büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

270 TL değerindeki The Sims 4 kısa süreliğine ücretsiz oldu

Maxis ve The Sims Studio tarafından geliştirilen oyun, Electronic Arts tarafından 2014 yılında yayınlandı. The Sims 4, başta PC olmak üzere Xbox One ve MacOS gibi geniş platform desteğine sayesinde beğeni kazanıyor.

The Sims 4, serinin önceki oyunları gibi piyasaya çıktığında uzun süre en çok satanlar listesinden düşmedi. Sanal dünyada insan oluşturma ve kontrol etme gücünü sonuna kadar sunmayı hedefleyen, oyunda gerçek dünyada yapmak istediğiniz şeyleri bir karakteri yöneterek yapabiliyorsunuz.

Buraya tıklayarak Origin’in ilgili sayfasına gidebilirsiniz. Get it Free butonuna tıkladıktan sonra Origin’e giriş yapmanız gerekiyor. Kütüphanenize ekledikten sonra, dilediğiniz zaman bilgisayarınıza indirerek keyfini çıkarabilirsiniz.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...