Uber, İstanbul’daki minibüs faaliyetlerini sonlandırdı

Share

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, esnafla bir araya geldiği toplantıda, “Bizim hükümetimizde yoktur, bitmiştir” dediği Uber, İstanbul’daki faaliyetlerini sonlandırdı.

Yaklaşık 4 buçuk yıldır İstanbul’da hizmet veren ve 4 milyondan fazla kişi tarafından uygulaması indirilen uluslararası ulaşım şebekesi Uber, UberXL faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, “Yolcularımıza Sarı Taksi ve Turkuaz Taksi ürünlerini sunmaya devam edeceğiz” dendi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, Uber’i karabasan olarak nitelendirerek Türkiye’deki VIP taşımacılık faaliyetlerinin sonlandırılmasına ilişkin kararı, “Açıkçası gelinen nokta, bizim çok çok önceden uyardığımız üzere, korsan taşımacılık şirketinin beklenen sonunun başlangıcıdır” diyerek yorumladı.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...