İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde büyük karşılaşma

Share

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı ortak yayın için AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay İstanbul’da, basın toplantısı düzenledi. İmamoğlu ve Yıldırım 16 Haziran 2019’da ortak canlı yayınınında karşılacak, moderatör ise İsmail Küçükkaya olacak.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, planlanan yayın için bayram öncesi yaptıkları telefon görüşmesinin ardından ikinci kez yine telefonda görüştü. Yapılan değerlendirmeler neticesinde İstanbul Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda ortak açıklamada Ünal, “Mutabık kaldığımız protokolü sizinle paylaşacağız. 23 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını istiyoruz. 16 Haziran 2019 Pazar günü canlı yayında bir araya gelecek. Tüm kanallarda yayınlanacak şekilde olacak. Moderatör İsmail Küçükkaya olacak.” dedi.

Engin Altay, “Küçükkaya eşit süre ve eşit soru ilkesi şeklinde gerçekleşecek. Canlı yayın İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak.” ifadesini kullandı.

T24

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...