Essential Phone 2 yakında tanıtılabilir

Share

Android‘in kurucusu ve babası olarak bilinen Andy Rubin’in sahibi olduğu Essential, ilk modelini tanıtalı yaklaşık iki yıl oluyor. Güçlü özellikleri ve çentiğin ilk kez kullanılması ile dikkatleri çeken tasarımına rağmen başarılı olamayan Essential Phone, şirket için de yolun sonu gibi gözükmüştü. Ancak yeni açıklamalara göre Essential Phone 2 yakın bir zamanda duyurulabilir.

Essential Phone 2 yakında duyurulabilir

Essential şirketinin kurucusu Rubin, geçtiğimiz saatlerde Twitter üzerinden attığı tweet ile gündeme geldi. Şirketin yöneticisi kendisine dokuz ay önce sorulan tweeti cevaplayarak, yeni telefona dair önemli bir işaret de vermiş oldu. Kullanıcının tweetine yanıt veren Rubin, ‘Teşekkürler. Bir duyuru yapacağız, sıkı dur’ diyerek Essential şirketine yönelik olumsuz iddialara da bir son vermiş oldu.

Donanım konusunda herhangi bir bilginin bulunmadığı Essential Phone 2 ile ilgili resmi tanıtım tarihi ve fiyat bilgisi de, şu aşamada bilinmezliğini koruyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...