Google Pixel 4 tasarımı resmen onaylandı

Share

Son günlerde sızıntılarla özellikleri ve tasarımı ortaya çıkan Google Pixel 4, sürprizlerle dolu bir şekilde ve Google’dan beklenmedik bir zamanda resmen açıklandı.

Google cihaz tanıtımlarında nadir rastlanan bir hamleyle yeni akıllı telefonu Pixel 4 tanıtımı gerçekleşmeden duyurusunu yaptı. Resmi hesaptan paylaşılan fotoğraflar şimdiye kadar gördüğümüz tasarımları doğruluyor.

Cihaz arka tarafında Eylül ayında tanıtılacak iPhone XI modelinde olduğu gibi büyük bir kamera modülü taşıyor. iPhone XI sızıntılarında görünen modülde 3 kamera bulunurken Google Pixel 4 kamerasında 2 ana kamera yer alıyor. Yapay zeka ile harikalar yaratan önceki Pixel serileri düşünüldüğünde, Pixel 4 modelinin kamera performansı merak ediliyor.

Google Pixel 4

Önceki çıkan haberlerin aksine, Google Pixel 4 kasa yapısı Galaxy S10+ modelindeki gibi oval hatlara sahip görünüyor. Ayrıca canlı olarak görüntülenen telefonun ön kamerası da yine Galaxy S10+’da olduğu gibi oval bir kamera bölgesine sahip.

Bağlantı özelliklerinde USB-C bağlantı noktasını kullanacağı belli olan cihaz gücünü Snapdragon 855 işlemciden alması bekleniyor. Bellek tarafında ise en az 6 GB RAM kapasitesine sahip olacak. Kutudan güncel sürüm olan Android Q ile çıkacak akıllı telefon ne yazık ki 3.5 mm kulaklık girişine sahip olmayacak. Ses girişleri açısından kullanıcıları üzse de Google’ın Pixel 4 serisi stereo hoparlör ile gelebilir.

Pixel serisi

Sızıntıların önünü kesmek için resmi tanıtımdan önce duyurulan Google Pixel 4, ne yazık ki önceki modelleri gibi Türkiye’de satışa sunulmayacak.

Shiftdelete

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...