Sandra Bullock’un gençlik yılları dizi oluyor

Share

Üniversite hayatınızın bir dizi olacak kadar olaylı geçtiğini düşünüyorsanız sıraya girmeniz gerekecek! Çünkü Oscar ödüllü oyuncu Sandra Bullock, Amazon ile beraber üniversite hayatından ilham alan bir dizi çıkarmaya hazırlanıyor.

Deadline’a göre 80’li yılların Amerika’sında geçecek olan dizi, kendini bulmaya çalışan ve genç bir kadının hikayesini anlatacak. Akıl sağlığına, AIDS hastalığına ve daha bir çok sosyal konuya değinecek olan dizinin çok ses getireceği tahmin ediliyor.

Serinin yapımcılığını Bullock ile beraber John Legend ve Akiva Goldsman üstleniyor. Uzun süredir arkadaş olan Bullock ve Goldsman’den çıkan dizi fikri, Bullock’un East Caroline Üniversite yaşantısından esinleniyor. 19877’de üniversitesinin tiyatro bölümünden mezun olan Bullock’un gençliğini hareketli bir dizide izleyebileceğiz!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...