Iyeoka’dan Türk kahvesi eşliğinde konser

Share

Antalya Akra Caz Festivali’nde sahneye çıkan Iyeoka, en sevdiği kahvenin Türk kahvesi olduğunu belirterek, sahneye getirilen Türk kahvesini içti.

Caz müziğin dünyaca ünlü isimlerin Antalya’da sanatseverlerle buluşturan Antalya Akra Caz Festivali’nde, Nijerya kökenli ABD’li Iyeoka sahne aldı. ‘Simply Falling’ şarkısıyla uzun süre dünya listelerinde ilk sırada kalan sanatçı, konserde bu parçayı seslendirmeden önce seyircilere, “Bu şarkıyı size ithaf ediyorum” dedi. Ardından seyircilerin büyük coşkuyla eşlik ettiği Iyeoka, güçlü sesi ve sahne performansıyla hayran bıraktı. ‘Black Coffee’ parçasına başlamadan önce ise en sevdiği kahvenin Türk kahvesi olduğunu söyleyen Iyeoka, sahneye getirilen Türk kahvesini içti.

“BENİM RUHUMDA BU ÜLKENİN ÇOK GÜZEL BİR YERİ VAR”

Türkiye ile arasında çok özel bir bağ olduğuna inandığını söyleyen Iyeoka, “Antalya harika bir yer. Burada olmak gerçekten muhteşem. Daha uzun zaman geçirmek isterdim. Ancak konser sonrası hemen Rusya’ya gitmem gerekiyor. En kısa zamanda yeniden bu güzel şehre gelmek istiyorum. Türkiye’ye her seferinde beni çeken özel bir güç olduğuna inanıyorum. Bu gece burada birlikte şarkı söyleyeceğiz, dans edeceğiz, nefes alacağız” dedi.

Konser öncesinde New Orleans ve New York sokaklarından gelen Amerikan Halk Müziği, Caz ve Blues müziğinin yüksek enerjili gruplarından Tin Pan Band dinleyiciyle buluştu.

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...