Yılın moda ikonu: Naomi Campbell

Share

Geçen yıl Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA) tarafından Yılın Moda İkonu ödülüne layık görülen Naomi Campbell aynı unvanı bu kez İngiliz Moda Konseyi’nden alacak. Süper model, Moda endüstrisi ve etkileyici kariyeri ile hayırsever çalışmalarına yaptığı inanılmaz katkılardan dolayı yılın Moda İkonu Ödülü’nü kucaklayacak.

İngiliz Moda Konseyi’nden yapılan açıklamada “Naomi Campbell’in 2019’da Moda İkonu Ödülü’nü alacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” denildi.

2 Aralık’ta gerçekleştirilecek The Fashion Awards’ta Moda İkonu Ödülü’nü alacağını öğrenen Naomi Campbell ise “Moda endüstrisinde 30 yıldan fazla çalıştıktan ve dünyayı dolaşarak farklı bakış açıları edindikten sonra hayatım adına inanılmaz bir onay almak için Londra’ya dönmek çok özel. Bu onur için İngiliz Moda Konseyi’ne teşekkür ederim. Aralık ayında Londra’da görüşmek için sabırsızlanıyorum” açıklamasını yaptı.

49 yaşındaki model kariyeri boyunca 500’den fazla dergi kapağını süsledi ve Burberry, Chanel, Prada, Louis Vuitton ve Versace gibi dünyanın en büyük markalarının yüzü oldu.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...