Samsung Galaxy Fold ekran sorunu çözüldü

Share

Samsung Galaxy Fold ekran sorunu yüzünden mağdur olan bir sürü kullanıcı, katlanabilir telefon modelinin bir an önce yeniden tanıtılmasını bekliyor. Güney Kore markasının bir numaralı ismi, dün, bir açıklama yaparak yüreklere su serpmişti. Firmanın CEO’su, ayrıca, yeni modelin test aşamasında olduğunu belirtmişti.

Samsung Galaxy Fold ekran sorunu sonunda ortadan kaldırıldı

Tasarım kusurlarından ötürü piyasaya sürülemeyen ve ilk katlanabilir telefon olma konusunda başarısız olan model, ne yazık ki, aylarca ertelendi. Normalde 26 Nisan 2019 tarihinde satışa sunulması gereken cihazın yeniden tasarım aşaması tamamlandı.

Düzenlemelerin tamamlanması sayesinde Samsung’un yeniden seri üretime geçtiği belirtildi. Şirket, telefonun koruyucu filminde yaşanan sorunların ve görülen ekran arızalarının bir kez daha ortaya çıkmamasını umuyor. Söylenenlere göre Galaxy Fold’un yeni ekranı; sökülmeyi, el ile soyulmayı ve aşınmayı çok zorlaştıran bir koruyucu filme sahip olacak.

Galaxy Fold ne zaman çıkacak?

Huawei ile olan rekabetinden ötürü üzerinde bir baskı hisseden Samsung, DJ Koh’nun “utanç verici” açıklamasıyla birlikte kendi kendini eleştirmişti. Cevabı en çok merak edilen soru olan ve aslında sorudan çok sitem içeren “Galaxy Fold ne zaman çıkacak?” cümlesi henüz yanıtlanmış değil. Akıllı telefon üretiminde en iyi olarak görülen markanın bu telafi hamlesi başarılı olacak mı hep birlikte göreceğiz.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-fold-ekran-sorunu-cozuldu

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...