Xiaomi Mi CC9 tanıtıldı

Share

Xiaomi’nin son günlerde sızıntılar ile gündemden düşmeyen Mi CC serisi akıllı telefon ailesi tanıtıldı. Farklı segmentler için farklı özellikler sunan serinin ilk telefonları Xiaomi Mi CC9, Mi CC9e ve Mi CC9 Meitu Edition oldu.

Gelin, şimdi ön kameraları ile çok iyi öz çekimler yapılmasını hedefleyen ve yüksek batarya kapasitesine sahip olan telefonlardan, Mi CC9’un detaylarına hep birlikte bakalım. İşte tüm detayları ile Xiaomi Mi CC9 özellikleri ve fiyatı!

Xiaomi Mi CC9 özellikleri

Cihazın 6.39 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranı 1080×2340 piksel çözünürlük sunarken, parmak izi okuyabiliyor. Ön tarafında 32 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 kamera yer alan Mi CC9, Snapdragon 710’dan güç alıyor.

Qualcomm tarafından 10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli bir işlemci olan Snapdragon 710, 2.2 GHz hızında çalışıyor. X15 LTE modemin yer aldığı işlemci, grafik tarafında gerekli olan gücü Adreno 616 GPU ile sağlıyor.

Cihazın arka tarafında yer alan 48 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.8 diyaframa sahip ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılama için kullanılan sensör eşlik ediyor.

iPhone X ile hayatımıza giren Animoji özelliği Xiaomi’nin bu modelinde Mimoji olarak karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak düşük ışık koşullarında ön kameranın performansını artırmak için yapay zeka destekli bir portre moduna yer veriliyor.

6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri bulunan telefon, depolama tarafında 64 GB / 128 GB / 256 GB olmak üzere üç seçenek sunuyor. Ayrıca, cihazın 4030 mAh kapasiteli bataryası 18W hızlı şarj desteği sayesinde kısa sürede şarj edilebiliyor.

179 gram ağırlığa ve 8.67mm kalınlığa sahip olan telefon, Android Pie ile kutunda çıkıyor. MIUI 10 kullanıcı arayüzünün yer aldığı Xiaomi Mi CC9 üç farklı renk seçeneği sunuyor.

Xiaomi Mi CC9 fiyatı

Beyaz, Mavi ve Siyah renk seçenekleri bulunan telefonun başlangıç fiyatı 260 dolar olarak açıklandı. 8 GB RAM / 128 GB depolama alanı sunan Xiaomi Mi CC9 fiyatı ise 290 dolar olarak açıklandı.

https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-cc9-ozellikleri-ve-fiyati

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...